Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ολοκληρωμένες λύσεις αρωματισμού, όχι απλώς εξαιρετικά προϊόντα


Η νέα παγκόσμια τάση στον επαγγελματικό αρωματισμό χώρων, το λεγόμενο scent marketing, άλλαξε τα δεδομένα σε όλους τους τύπους των επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία, καταστήματα και εστιατόρια. Στη SCENT LINQ ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς συνεργαζόμαστε με τις γνωστότερες παγκοσμίου φήμης βιομηχανίες εκλεκτών αρωμάτων για να καλύψουμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Παίρνουμε πολύ σοβαρά το κάθε βήμα για την δημιουργία των προϊόντων μας και στη συνέχεια την τεχνική υποστήριξη που παρέχουμε για να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία αρωματισμού.

Η εξελιγμένη σειρά μηχανημάτων αρωματισμού που κατασκευάζουμε εμείς και επιλέγουμε ειδικά για τον χώρο σας, μας βοηθά να σας προσφέρουμε απρόσκοπτα υπηρεσίες αρωματισμού υψηλής ποιότητας.

Σαν μια από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στον χώρο του αρωματισμού και του αρωματικού marketing έχουμε δεσμευθεί να πρωτοπορούμε στην τεχνολογία, τα προιόντα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι μέσα από εξατομικευμένες υπηρεσίες να δημιουργήσουμε μια μοναδική αρωματική εμπειρία για τους πελάτες μας.
 
Παγκόσμια Παρουσία
 
Η SCENT LINQ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως με εξειδίκευση στον αρωματισμό επαγγελματικών χώρων και εκπροσωπείται αποκλειστικά σε περισσότερες από 40 χώρες. Στόχος μας να επεκτείνουμε διαρκώς την διεθνη μας παρουσία και να ενδυναμώνουμε τις διεθνείς μας συνεργασίες.  Οι πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν το ξενοδοχείο Four Seasons στη Γενεύη ,τον ουρανοξύστη Διεθνούς εμπορίου ICC στο Χονγκ Κονγκ, το αεροδρόμιο JFK στην Νέα Υόρκη, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Κουβέιτ The Avenues Mall, το υπερπολυτελές Swiss Hotel στον Βόσπορο, καθώς και πολλές παγκόσμιες αλυσίδες καταστημάτων όπως η Tommy Hilfiger, η Burberrys και η Cacharel.
 
 


JFK International Airport New York

 


The Ritz – Carlton Bahrain

 


Tommy Hilfiger

 


ICC Hong Kong 

 


Caesars Palace Las Vegas

 


Calvin Klein Paris

 

 

πατήστε εδώ και κατεβάστε το διαφημιστικό μας έντυπο σε μορφή .pdf

Mια νέα προσέγγιση σε μια κοινή μας αίσθηση...


Πριν απο μερικές δεκαετίες, οι αρχιτέκτονες έβλεπαν τον φωτισμό ενος χώρου σαν πολυτέλεια. Σταδιακά έχει εξελιχθεί σε ένα απο τα κεντρικα στοιχεία εσωτερικης διακόσμησης. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια καινούργια τάση να αναπτυσεται: Η χρήση αρωματισμού χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στην ανάδειξη της αισθητικής ενος χώρου, δημόσιου η ιδιωτικού. Αντιλαμβανόμαστε πλέον την παρουσία ενος καταλληλου αρώματος στο περιβαλλον,σαν ένα στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης.

Τα αρώματα επιδρούν στο υποσυνείδητο μας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που συχνά δεν καταλαβαινουμε την δύναμη τους . Μελέτες αποδεικνύουν ότι η μνήμη της οσμής είναι η ισχυρότερη μορφή μνήμης που έχουμε. Οι οσμές μας συνδέουν με το παρελθόν και μας βοηθούν να ταυτιστούμε με πράγματα που μας είναι γνωστά.

Τι κάνει την αίσθηση της όσφρησης τόση ισχυρή; Ο άνθρωπος μπορεί να αναγνωρίσει κοντά στις 10,000 διαφορετικές οσμές και αναπνέουμε περίπου 30.000 φόρες την ημέρα.
Το οσφρητικό μας συστημα μπορει να ταυτοποιησει μια τεραστια λιστα απο οσμες που μας περιτριγυρίζουν καθημερινά. Οι οσμές διεγείρουν αναμνήσεις, εικόνες και συναισθήματα και δημιουργούν συσχετισμούς στο μυαλό μας που επηρεάζουν την διάθεση μας και μας οδηγούν στο να παίρνουμε αποφάσεις.

Η βιομηχανία της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της όσφρησης, καθώς και η τεχνικη αισθητικής αναβάθμισης των χώρων μέσω του αρωματισμού, αναπτύσσονται δυναμικά τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο. Μελέτες επιβεβαιώνουν όλο και περισσότερο την πολύ στενή σχέση που υπάρχει μεταξύ της οσφρησης και των συναισθημάτων μας.