Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

SCENT MARKETING

Πως το αρωμα ενισχύει την αίσθηση της καθαριότητας


Οι οπτικές ενδείξεις καθαριότητας δημιουργούν μια ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες, αλλά η ανθρώπινη αντίληψη για το καθαρό χρειάζεται κάτι παραπάνω. 

Η όσφρηση είναι μια από τις πιο πολύτιμες αισθήσεις μας γιατί μας βοηθά να αντιληφθούμε λεπτομέρειες που δεν μπορούμε να δούμε.
Με την παγκόσμια προσοχή να βρίσκεται στην υγεία, οι επιχειρήσεις προσπαθούν να βρουν τρόπους να βελτιώσουν τις πρακτικές καθαρισμού και υγιεινής τους αλλα παραλληλα να περασουν και αυτό το μήνυμα στους πελάτες τους.
 
Η χρήση ενός φρέσκου και καθαρού αρώματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τη δέσμευση σας για καθαριότητα και να καλυψετε παραλληλα τις διεισδυτικές μυρωδιές που προερχονται από τα απολυμαντικα.
 
Κλασικά αρώματα καθαριότητας της Scent Linq
Τα αρώματα αυτά προσδίδουν μια καθαρή, ευάερη αίσθηση σε κάθε χώρο. Η εμπειρία ενός «καθαρού» αρώματος προκαλεί συναισθήματα ζωντάνιας σε συνδυασμό με νότες αστραφτερής φρεσκάδας. Η συλλογή των καθαρών αρωμάτων μας όπως το Clean Air, Ozone Layer και Fresh Air σας προσφέρει αμέτρητους τρόπους για να αποτυπώσετε την καθαρότητα στο χώρο σας.
 
Φυσικά πράσινα αρώματα
 Η απαλή, φυσική μυρωδιά ενός πράσινου αρώματος δίνει την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε έναν εξωτερικό χώρο. Οι εναρμονισμένες νότες από αλόη και πράσινο τσάι των αρωμάτων Aloe & Green Clover και Green Tea & Lemongrass δημιουργούν την εντύπωση ότι εισπνέουμε καθαρό αέρα.
 
Αρώματα εσπεριδοειδών
Τα εσπεριδοειδή προσδίδουν μια καθαρή και ευχάριστη αίσθηση στον χώρο φέρνοντας αέρα αναζωογόνησης! Το πορτοκάλι, το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ αποτελούν τις ιδανικές πρώτες ύλες και συνδυάζονται υπέροχα με αμέτρητα στοιχεία. Ιδανικές επιλογές αποτελούν το Bitter Orange και το Citrus Tea & Ginger.
 
Αναζωογονητικά θαλάσσια αρώματα
Τα αρώματα που ΄΄μυρίζουν’’ θάλασσα είναι πλέον ένας εξελιγμένος τρόπος για να προσδώσετε φρεσκάδα. Οι νότες των φυσικών και των θαλάσσιων στοιχείων συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας μια μοναδική θαλάσσια εμπειρία. Δοκιμάστε το Mediterranean Coast και το Sea Stone.