Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αρωματική Εμπειρία στα Super Market Χαλκιαδάκης


Με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών της η αλυσίδα Super Market Χαλκιαδάκης σε συνεργασία με την

SCENT :: LINQ αρωματίζει τα καταστήματα της.

 

Το άρωμα διαχέεται διακριτικά σε όλους τους χώρους των καταστημάτων μέσω ειδικών μηχανημάτων μικροδιάχυσης μετατρέποντας τις αγορές των πελατών σε μια μοναδική εμπειρία.

 

Το άρωμα περιέχει νότες πράσινου τσαγιού που σε συνδυασμό με το φρέσκο πορτοκάλι δίνουν έναν αναζωογονητικό χαρακτήρα ενώ το μέλι προσθέτει μια απαλή πινελιά σε αυτό. Στην καρδιά του αρώματος αναβλύζει το δελεαστικό γιασεμί και το τριαντάφυλλο που ενισχύονται με νότες φρούτων. Στη βάση οι ξύλινες και πικάντικες νότες του τζίντζερ προσδίδουν ένταση που ξυπνάει τις αισθήσεις.

 

Η χρήση του αρωματισμού σαν εργαλείο μάρκετινγκ έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική συμβάλλοντας στην αύξηση της απόδοσης των καταστημάτων. Βελτιώνει τη διάθεση των πελατών όταν βρίσκονται στο κατάστημα κάνοντάς τους να περνούν περισσότερο χρόνο στον χώρο και αυξάνει παράλληλα το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα. Ο αρωματισμός επισης βελτιώνει αισθητά την εικόνα της επιχείρησης και ενισχύει την σύνδεση της με τον πελάτη.