Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Curio Collection by Hilton - Royal Senses Resort Crete


 

 

Το πρώτο HILTON της Κρήτης αρωματίζεται από την SCENT LINQ

 

Η Curio Collection by Hilton έχει πάνω από 90 μοναδικά ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν επιλεχτεί προσεκτικά με βάση τον ξεχωριστό χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους. Το Royal Senses Resort Crete, Curio Collection by Hilton φέρνει κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού με την πολυτέλεια και τις νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική και το design για να χαράξει τον δικό του δρόμο  στην ελληνική φιλοξενία.

 

Το πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο προσφέρει, μεταξύ άλλων, δική του παραλία και μαρίνα, πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδο τένις και ένα υπερσύγχρονο σπα με εσωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή του γραφικού Ρεθύμνου, με ιδανικό καιρό όλο το χρόνο και εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρο το νησί. Το Royal Senses Resort Crete είναι το πρώτο στην Ελλάδα που θα ανήκει στην εκπληκτική συλλογή από ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η SCENT LINQ σε συνεργασία με την Curio Collection by Hilton  έχει δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική ταυτότητα για αυτό το ξενοδοχείο. Μοναδικά αρώματα διαχέονται διακριτικά στους χώρους του ξενοδοχείου μέσω εξελιγμένων συστημάτων αρωματισμού προσφέροντας στους πελάτες του μια μοναδική εμπειρία.