Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

H SCENT LINQ αρωματίζει τον όμιλο Myconian Collection


 

 

 Ένας προορισμός – εξι μοναδικά ξενοδοχεία

 

Τα Myconian Collection Hotels & Resorts είναι ένας κορυφαίος όμιλος ξενοδοχείων εμπνευσμένος από την ελληνική φιλοξενία και την γνήσια μυκονιάτικη ατμόσφαιρα.

 

Η ιστορία της Myconian Collection ξεκινά από τα τέλη της δεκαετίας του '70 και στα σαράντα χρόνια παρουσίας τους έχουν δημιουργήσει την μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στο νησί. Τα ξενοδοχεία έχουν λάβει πολυάριθμα βραβεία και έχουν κερδίσει τίτλους κύρους όπως Relais & Châteaux και Legend Status από τα Preferred Hotels & Resorts, ενώ οι επισκέπτες τα επιλέγουν ξανά και ξανά.

 

Η προσήλωση της οικογένειας των ιδιοκτήτων στην άριστη φιλοξενία στηρίζεται σε έναν απώτερο στόχο: να ξεπεράσουν τα συμβατικά πολυτελή ξενοδοχειακά πρότυπα, έχοντας ως γνώμονα την τελειότητα. Οι μοναδικές τοποθεσίες των ξενοδοχείων παρέχουν εκπληκτική θέα από κάθε σημείο του νησιού και οι κοινόχρηστοι χώροι φιλοξενούν σπάνια έργα τέχνης τονίζοντας την ιδιαίτερη εμπειρία που προσφέρουν. Έτσι οι επισκέπτες είναι σε θέση να απολαύσουν εξατομικευμένες υπηρεσίες, τα προνόμια VIP και τις ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας που τους μεταφέρουν σε έναν ονειρεμένο κόσμο απόλυτης άνεσης και γνήσιας χαλάρωσης.

 
Η SCENT LINQ έχει δημιουργήσει ξεχωριστές αρωματικές ταυτότητες για το κάθε ένα από τα ξενοδοχεία ROYAL,  IMPERIAL,  AVATON,  VILLA COLLECTION,  UTOPIA και  PANOPTIS, τόσο ιδιαίτερες και διαφορετικές όσο και τα ίδια τα ξενοδοχεία. 
 
Τα μοναδικά αυτά αρώματα καλωσορίζουν τους επισκέπτες των ξενοδοχείων και δημιουργούν μια στενή συναισθηματική σύνδεση μεταξύ τους που θα την θυμούνται για πάντα.