Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

ΝΕΑ

Συνεργασία SCENT::LINQ με τον όμιλο GIVAUDAN


 

 

 Η SCENT::LINQ έχει την ευχαρίστηση να συνεργάζεται με τον παγκόσμιο ηγέτη στη βιομηχανία των αρωμάτων, την Givaudan, η οποία δημιουργεί την μεγάλη συλλογή εκλεκτών αρωμάτων αποκλειστικά για το brand της εταιρείας.

 

Με την μεγάλη συγχώνευση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της παγκόσμιας αρωματοποιίας, η Givaudan με έδρα την Ελβετία και 77 μονάδες παραγωγής αρωμάτων ανά τον κόσμο, ήρθε πρόσφατα σε συμφωνία για την εξαγορά της Drom που εδρεύει στη Γερμανία και διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής στη Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Βραζιλία και την Κίνα.

 

Ο Gilles Andrier, Διευθύνων Σύμβουλος της Givaudan δήλωσε: «Η εξαγορά της Drom είναι πολύ σημαντική για τη Givaudan καθώς επιβεβαιώνει περαιτέρω την ηγετική μας θέση στην παγκόσμια αγορά αρωμάτων και είναι απόλυτα σύμφωνη με τις στρατηγικές μας φιλοδοξίες. Οι δυο εταιρίες έχουν μακρά κληρονομιά στη δημιουργία αρωμάτων και οι δυνατότητές τους και η ισχυρή κουλτούρα τους ταιριάζουν απόλυτα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την οργάνωση της Drom στη Givaudan και είμαστε βέβαιοι ότι οι συνδυασμένες δυνατότητές μας θα προσφέρουν μια συναρπαστική πολύτιμη πρόταση για τους πελάτες μας σε εξειδικευμένους τομείς και σε κύριες αγορές».

 

Η Drom από οικογενειακή επιχείρηση, έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια εταιρεία με μεγάλη έμφαση στη δημιουργικότητα και την ποιότητα εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα πελατών σε καταναλωτικά προϊόντα και εκλεκτά αρώματα.

 

Η Givaudan σε στενή συνεργασία με εταιρείες τροφίμων, ποτών, καταναλωτικών προϊόντων και καλλυντικών, αναπτύσσει αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Έχοντας τη μεγαλύτερη ομάδα αρωματοποιών της βιομηχανίας, συμβάλλει στην αξέχαστη ζωή μέσω μοναδικών αρωματικών εμπειριών για πελάτες σε όλο τον κόσμο.