Menu SCENTLINQ HELLAS P.C Website Logo

SCENT MARKETING

Το άρωμα της ευεξίας στα ξενοδοχεία


 Η εφαρμογή του αρωματισμού στα Spa των ξενοδοχείων είναι η νέα μεγάλη τάση όσον αφορά την εμπειρία των ταξιδιωτών, καθώς το άρωμα σε ένα spa προσθέτει μια ανεξίτηλη αίσθηση πολυτέλειας και χαλάρωσης. Ο αρωματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας διαφοροποίησης για τα ξενοδοχεία σε μια ανταγωνιστική αγορά και απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες που αναζητούν αναβαθμισμένες εμπειρίες ευεξίας στην προσωπική τους ζωή.

 

Τα spa και τα σαλόνια ομορφιάς στα ξενοδοχεία έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη χαλάρωση και την αναζωογόνηση των πελατών προκειμένου να τους μεταφέρουν μακριά από το καθημερινό τους άγχος. Η αξιοποίηση της δύναμης ενός χαλαρωτικού αρώματος μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή του ταξιδιού της ευεξίας τους. Μελέτες δείχνουν ότι το 75% των συναισθημάτων προκαλούνται από την όσφρηση που συνδέεται με την ευχαρίστηση, την ευεξία, το συναίσθημα και τη μνήμη.

 

Το άρωμα παίζει μεγάλο ρόλο στη λειτουργία ενός spa και δεν πρέπει να αγνοηθεί. Επιλέγοντας μια αρωματική λύση από την Scent:Linq θα αποκτήσετε ένα μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να μετατρέψετε τους πελάτες σε λάτρεις του χώρου σας εξασφαλίζοντας ότι θα επιστρέψουν για να ξαναζήσουν την εμπειρία που μόνο εσείς τους προσφέρετε.